AKTUELNO

Dok su ostali želeli da pronađu sreću u kocki, ukućanke su jedva dočekale ovu noć.

Kako ih je Veliki šef iznenadio pismom u kojem je najavio žurku koja će trajati do kasno u noć, svi zadrugari su bili veoma uzbuđeni i srećni, pa su istog momenta i počeli sa pripremama.

Kako su takmičari bili oduševljeni odlukom da će ih zabavljati niko drugi nego Jana, a za njom i pevač Petar Mitić, ukućanke Gordana Džehverović, Saška Karan i Milica Dugalić bile su prve koje su otvorile vrata kazina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je bilo očekivano da će mlađa populacija izdominirati na samom početku žurke, ipak je došlo do naglog preokreta gde su njih tri u potpunosti opkolile Janu, a pokazale su i kako su se one provodile dok su bile mlađe.

Naime, Saška, Goca i Milica su vrckale uz muziku, pa su tim primerom želele da pokažu da pored svih nedaća koje su se dešavale ovih dana u kući, ipak treba gledati i pozitivnu stranu s obzirom na to da ih je Veliki šef iznenadio na način koji zaslužuje svaku pohvalu.

A ono što je bilo najinteresantije na samom početku, to je Gordanina opreznost zbog Anđela Rankovića i Teodore Džehverović. Ona je sve vreme stražarila pored njih kako bi sprečila i najmanji incident među njima, s obzirom na to da se njih dvoje skoro uvek posvađaju kada alkohol učini svoje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ostale ukućanke su još uvek u pripremi, a sve ukazuje na to da će ovo biti još jedna luda i nezaboravna noć u najpopularnijem rijaliti programu ,,Zadruga".

Ukoliko želite da pogledate kako je počela ova luda žurka pogledajte video u nastavku.

K. Ristić

#Gordana Džehverović

#Milica Dugalić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'